<

National Architectural Competition Project to build a restaurant

Country: tunisia   Location: tunis

The university restaurant is distinguished by its modernity and functionality. Its overall structure is imposed on our view of the road and a functional concept communicate some of its spaces.

The project is anchored in the landscape as a major component of the site while respecting the keeping up of trees.

The design of the façade presents a major aspect of the overall design of the project to the extent that they participate fully in building energy behavior

The facade is composed by vertical panels of masonry by sun breaks faith to ensure the necessary protection against west orientation and vertical glass slots that offer breakthroughs on the outside and give a just brightness ensured also by skylights above the corridors